1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ahmet Şık’tan T24 kararına tepki: Dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası

Ahmet Şık’tan T24 kararına tepki: Dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası

TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, “Ailem Güvende” başlığı altında sosyal medya hesaplarına getirilen erişim engelleri ile T24 hakkında verilen erişim engeli kararına tepki gösterdi. Şık, bu adımları “dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası” olarak nitelendirdi.

Ahmet Şık’tan T24 kararına tepki: Dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

(ANKARA) – TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık, “Ailem Güvende” başlığı altında sosyal medya hesaplarına getirilen erişim engelleri ile T24 hakkında verilen erişim engeli kararına tepki gösterdi. Şık, bu adımları “dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası” olarak nitelendirdi.

Şık, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “‘Ailem güvende’ yaygarasıyla özgürlük gaspedenlerin tek derdi ‘Hanedanlık güvende’ demeye devam ederek soyguna devam edebilmek. Sosyal medya hesaplarının erişime engellenmesi de T24’ün kapatılması da dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası. Hakikatin ışığı her zaman sızacak bir delik bulur.” ifadesini kullandı.

Ahmet Şık’tan T24 kararına tepki: Dijital sıkıyönetimle hakikati gizleme çabası
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.